PROTOKOLLER

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI (ÇOCUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ) İLE ANKARA HAMİYET VE İRFAN VAKFI ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Bu Protokolün amacı; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Ankara Hamiyet ve İrfan Vakfı arasında çocuk evi açılması, çocukların psikososyal ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunulması, yüksek yararının gözetilmesi amacıyla işbirliği içerisinde, her türlü proje ve sosyal etkinlikleri gerçekleştirmektir.

ANKARA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLE İLE ANKARA HAMİYET VE İRFAN VAKFI OKUMA HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA EĞİTİM VE KÜLTÜR ALANINDA ÜCRETSİZ KURS AÇILMASINA DAİR İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Protokolün amacı Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü İle AHİ Vakfı Okuma Hizmetleri Genel Müdürlüğü işbirliğinde eğitim ve kültür alanında düzenlenecek eğitim faaliyetleri ile ilgili esas ve yükümlülükleri belirlemek.

ANKARA HAMİYET VE İRFAN VAKFI İLE OSMANİYE ÇINAR İLİM, KÜLTÜR, EĞİTİM VE YARDIM DERNEĞİ İLE İŞBİRLİĞİ
AHİ Vakfı, Osmaniye Çınar İlim, Kültür, Eğitim ve Yardım Derneği İle "Gençlik Rehberi Kardeşlik Çemberi" projesi kapsamında işbirliği yapılmasına karar vermiştir.

ANKARA HAMİYET VE İRFAN VAKFI İLE NUR EĞİTİM VE TEST DERNEĞİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
AHİ Vakfı, Nur Eğitim ve Test Derneği ile "Okumak Hayattır" Projesi kapsamında açılacak okuma salonları için işbirliği protokolü imzalanmıştır.

ANKARA HAMİYET VE İRFAN VAKFI İLE LIGHTHOUSE FOR HUMANITY INC. ARASINDA YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA PROTOKOLÜ İMZALANDI
Ahi Vakfı, Amerika Birleşik Devletlerinde Faaliyet gösteren Lighhose For Hümanity Inc. derneğiyle yardımlaşma ve dayanışma faaliyetlerini gerçekleştirmek için protokol imzaladı.